Persondatapolitik.

Dataansvarlig : PostkasseBIKSEN.dk, Fuglebæksalle 4, 4400 Kalundborg.
Tlf.: 42 90 70 72  Mail : kontakt@postkassebiksen.dk
Ejet af : Kobberkompagniet I/S cvr : 16380776.

Cookies.
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På www.postkassebiksen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.
Cookies bruges til : personalisering af markedsføringen mod brugeren til at skabe øget brugervenlighed samt at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.
Cookies kan nemt slettes i Internet Explorer, under punktet "Funktioner" og herefter vælges "Internetindstillinger" og endelig "Slet cookies". Herefter vil alle cookies være slettet.


Logstatistik.
Logstatistik bruges på www.postkassebiksen.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
På www.postkassebiksen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.
Logstatistik bruges til :
Personalisering af markedsføringen mod forbrugeren.
Samt at skabe øget brugervenlighed.

Registerpolitik.
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn ,adresse,telefonnummer og e-mail adresse.
Personoplysningerne registreres hos Postkassebiksen.dk og opbevares i 5 år., hvorefter oplysningerne slettes.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor,
(se nedenfor under Din godkendelse.)
Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
Ledelsen.Salg og markedsføring. Administration og bogholderi. 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Postkassebiksen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Postkassebiksen.dk via e-mail: kontakt@postkassebiksen.dk  

Din godkendelse.

Ved at bruge vores online-butik på www.postkassebiksen.dk, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden.
Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.